Lähde hakemaan inspiraatiota Tallinnasta!

Tallinna on täynnä inspiraatiota

Lähde Tallinnaan!

 

Tallinna on mukava paikka vierrailla ja erityisesti siksi, että sinne ei matka kovin kauan kestä. Sen vuoksi se onkin yksi suomalaisten suosikkikohteista ja toki siihen vaikuttaa myös meitä monia houkuttelevan iloliemen hinta. Tallinnasta löytyy kuitenkin paljon muutakin kun halpaa bisseä. Valitettavan moni ei tätä huomaa, vaan matkaa Tallinnaan vain ja ainoastaan tekmeään pakolliset ostokset ja tämän jälkeen suuntaa nokkansa jo takaisin kohti Helsinkiä. Tallinna on kuitenkin todellinen helmi parin tunnin laivamatkan päästä Helsingistä.  Jo pelkästään Tallinan vanhakaupunki on todellinen nähtävyys kaikessa historiassaan. Se on myöskin täynnä ihastuttavia ravintoloita sekä omaperäisiä keskiaikaisia pubeja. Jokaisen tulisikin ainakin joskus viettää hieman pidempikin loma Tallinnan keskuksessa ja tutustua siihen ihan huolella ajan kanssa. Tallinnasta löytyy myöskin erittäin mielenkiintoisia museoita, sillä olihan se vuosikymmeniä Neuvostoliiton vallan alla ja muutaman vuoden myös natsi-Saksan hallinnassa. Tämän vuoksi siltä löytyykin yllinkyllin mielenkiintoista historiaa. Suosittelemmekin ainakin miehitysmuseossa sekä kansallismuseossa vierailua.

Tallinnasta löytyy myöskin todella rentouttavia kylpylöitä sekä erilaisia hemmotteluhoitoja, joita saa paljon Suomea huokeammalla hinnalla. Tallinna onkin loistava vaihtoehto rentouttavaan viikonlopun viettoon. Rentouttavan kylpyläpäivän voi päivän päättää illastamalla jossakin Tallinnan lukemattomissa herkullisissa ravintoloissa.  Tallinasta löytyykin lukematon määrä erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen eri makuun. Mikä parasta Tallinna on myöskin niin pieni kaupunki, että siellä liikkuminen on todella helppoa ja edullista. Käytännössä voit siirtyä paikasta toiseen aina myös kävellen, mutta myös julkinen liikenne ja taksi ovat edullisia sekä toimivia vaihtoehtoja. Tallinnasta on myös erittäin helppo vierailla myös muissa osissa Viroa, sillä bussit kulkevat edullisesti ympäri Viroa. Mikäli siis tuntuu siltä, että Tallinna alkaa tuntua jo liiankin tutulta niin ota bussi alle ja tutustu myös Viron toisiin puoliin.

Kuten sanoimme, niin Tallinnaan matkustaminen on erittäin edullsita ja lähes jokaisen budjetti antaa periksi sillon tällöin vierailla Tallinnassa. Tallinnan matkojen hinnoissa on kuitenkin jonkin verran eroja, joten me suosittelemme että vertaat aina Tallinnan matkojen hinnat ennen matkaanlähtöä. Me voimmekin suositella sinulle tallinnanmatkat.fi sivusto, jonka kautta Tallinnan Matkat onnistuvat erittäin edulliseen hintaan ja vertailu on erittäin helppoa. Kyseiseiltä sivustolta löytyvät kaikenlaiset Tallinnan matkat aina perinteisestä risteilystä usemman viikon kylpylälomiin. Myös äkkilähdöt sekä muut tarjoukset on helppo paikantaa tallinnanmatkat.fi sivuston avituksella. Parhaimmillaan Tallinnaan pääsee vain 5€:lla ja tähän hintaan kannattaa ehdottomasti käydä viettämässä rentouttava matka naapurimme pääkaupungissa.  Älä siis emmi enään pitäisikö lähteä Tallinnaan vaan varaa matka ja lähde itse näkemään kuinka monipuolinen kaupunki oikeasti onkaan kyseessä. Tallinaan voi matkustaa minä vuodenaikana tahansa ,sillä laivat kulkevat vuoden jokaisena päivänä ja Tallinnassa riittää nähtävää vuodenajasta riippumatta.

Mikäli sinulla on jokin ehdoton oma suosikkisi Tallinnassa, niin myös mekin haluasimme kuulla sen. Kommentoikin alle mikä on sinun “must see” kohde Tallinnassa. Mikäli saamme tarpeeki vastauksia, niin keräämme ne yhteen yhteen postaukseen ja ehkä joku toinenkin saa uutta inspiraatiota matkustaa Tallinnaan.