Hanki oma henkilökohtainen hieroja – Foam roller

Foam roller on viimevuosien parhaita keksintöjä

Erinoimainen kapistus lihashuoltoon

Kukapa meistä ei olisi haaveillut omasta henkilökohtaisesta hierojasta. Meillä on sinulle hyviä uutisia, sillä sellainen on nyt mahdollista hankkia muutaman kympin vuosimaksulla. Kyseessä on suureen suosioon noussut foam roller. Mikäli et ole enne kyseisestä putkilosta kuullut, niin kyseessä on eräänlainen hierontarulla. Ulkoapäin se näyttääkin eräänlaiselta putkirullalta, mutta siinä piilee paljon mahdollisuuksia. Foam rolleri käytetään asettumalla sen päälle makaamaan tai esimerkiksi istumalla sen päälle. Kun ollaan päästy löhtöasetelmiin, niin aletaan rullailemaan itseä sen päällä. Omalla painollasi luot mukavan paineen lihaksillesi ja samaanaikaisesti rullailemalla edestakaisin luot tunteen kuin olisit hierojalla. Kuten oikea hieroja, niin myös tämä hieroja saattaa olla välillä erittäin kivulias johtuen jumiutuneista lihaksistasi.

Foam roller on kuitenkin yksi viimevuosien parhaista keksinnöistä lihashuoltoon. Se on suhteellisen edullinen ja se todella toimii vaikkei sitä heti uskoisikaan. Käyttämällä kuitenkin pilatesrullaa päivittäin ainakin kuukauden ajan, tulet varmasti huomaamaan eron lihaksissasi. Foam rolleria voikin suositella aivan kaikille, jotka jonkin verran harrastavat liikuntaa tai ketkä muuten vain arvelevat tarvitsevansa hierontaa lihaksillensa. Foam rollerin hinta vaihtelee parista kympista aina lähes sataseen asti ja mallien välillä onkin suuria eroja. Parin kympin rullat tyypillisesti pehmenevät muutamien käyttökertojen jälkeen ja näin menettävät suurimman tehonsa. Tämän vuoksi suosittelemmekin hankittavaksi hieman kalliimman, mutta paremman mallin. Tällä tavalla säästät varmasti pitkässä juoksussa, sillä kunnon foam rollerit palvelevat sinua huomattavasti pidempään kuin halvat mallit.

Rentoutuneet lihakset takaavat myös aivoille paremman lähtökohdan uuden inspiraation etsimiseen. Tästä syystä foamrolleria voikin suositella aivan jokaiselle, sillä kukapa meistä ei välillä kärsisisi kireistä ja kipeytyneistä lihaksista. Pilatesrullaa voi totutella käyttämään vaikka joka ilta juuri ennen nukkumaanmenoa ja näin luoda pitävä rutiini sen käyttämiseen. Rutiini on kaiken A ja O , jotta saat maksimaalisen hyödyn tämän rullan käytöstä.

Foamrollereita myydään nykyisin lähes jokaisessa tavaratalossa ja prismassa, mutta kuten aikaisemmin mainitsimme niin suosittelemme sinun ostavan samantien kunnon mallinen pilatesrulla. Tälläisia myydään erityisesti netissä. Oma suosikkimme pilatesrullan hankkimiseen on foamrolleri.fi sivusto. Kyseinen sivusto on listannut suurimman osan foam rollerien myyjistä ja heidän kautta sinun on helppoa vertailla itsellesi paras vaihtoehto. Lisäkisi kyseiseltä sivustolta löydät rutkasti vinkkejä sekä ohjeita oman foam rollerisi käyttöön. Se onkin tällä hetkellä lähes kaikki mitä tarvitset, aloittaaksesi tämän uuden tehokkaan harrastuksen.

Mikäli siis juuri sinun lihaksiasi jomottaa ja särkee, niin tilaa itsellesi saman tien pilatesrulla ja tule myöhemmin kommentoimaan tähän postaukseen mitkä olivat sinun kokemuksesi. Me olemme kuitenkin varmoja, että tätä ostosta et tule katumaan ja se auttaa sinua tulevaisuudessa miettimään entistäkin enemmän inspiraatioa kotiin, elämään ja matkailuun.